کارگاه علمی پژوهشی
بمناسبت هفته پژوهش امروز 25 آذرماه ،کارگاه آموزشی (علمی پژوهشی الیاف وغذا )با حضور 16
عضو طرح مهارت وزندگی ،پایه دوم دبستان در مرکز برگزار گردید. این کارگاه باهدف آشنایی بیشتر
اعضا با سبد غذایی سالم وهمچنین تقویت انگیزه جهت مصرف غذای سالم وقرار دادن میوه ها
وسبزیجات وغلات وهمچنین دیگر مواد لازم برای تامین انرژی بدن ازجمله کانی ها وویتامین ها
وبخصوص نقش الیاف در کار وآسان نمودن گوارش بدن انسان بوده است. در این کارگاه اعضا با معنی
الیاف وچیزهایی که دارای الیاف است آشنا شدند وبرای فهم بیشتر اعضا فیلم آموزشی دانا ومانا
می پرسند؟ که مراحل بدست آمدن برنج وعسل را به نمایش میگذارد نمایش داده شد ،وهمچنین در
پایان نیز از اعضا خواسته شد برای جلسه بعد تحقیق کنند که در چه چیزهایی الیاف وجود دارد .





+ نوشته شده در یکشنبه بیست و پنجم آذر ۱۳۹۷ ساعت 11:32 توسط مرکز بیارجمند
|